Innergi Malmö

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG NU FÖR ÅRSKORT 2021

I januari öppnar vi äntligen upp vårt nya coronaanpassade mentala gym (ny hemsida kommer inom kort). Med forskningsbaserade verktyg tränar vi upp din förmåga att stå mentalt stark i vardagen för att kunna prestera och må på topp utan att dräneras.

Välkommen till Innergi
– ditt mentala gym!

UPPGRADERA DITT MENTALA OPERATIVSYSTEM I HÖST.

Trehundra ledare och medarbetare från fyrtio olika företag har redan uppgraderat sina mentala operativsystem tillsammans med Innergi för att stå starkare och mer hjärnsmarta i vardagen. Vare sig du är en ambitiös egenföretagare, visionär ledare, engagerad medarbetare eller nyfiken vardagseldsjäl så missa inte denna unika möjlighet att tillsammans med andra i din stad, utforska vägen till en roligare och mer mentalt hållbar vardag.

Innergi erbjuder dig ett härligt socialt smörgåsbord av inspirerande aktiviteter. Utifrån forskningsbaserade verktyg utforskar vi hur vi lättare kan förstå, hantera och ta ansvar för vår mentala styrka (precis som vi gör för vår fysiska). Upplägget bygger på en beprövad och vinnande förändringsprocess där små påminnelser i vardagen, över en längre tid, tillsammans med en växande ”tribe”, skapar helt nya möjligheter för dig att ”levla” och komma åt ditt bästa potentiella jag.

Köp årskort nu för 349:-/mån

Mikrokurser & urbana lägereldar

Innergi erbjuder dig små lättsmälta, lättillgängliga portioner av mental träning som enkelt flätas in i din vardag utan att ta för mycket tid eller plats. Sakta vaggas du in i ny kunskap, insikter och förhållningssätt. Online mikroföreläsningar och workshops varvas med erfarenhetsutbyte och övningar kring den digitala urbana lägerelden (ett koncept vi tagit med oss hem från New York). Du väljer såklart själv hur engagerad du vill eller orkar vara (precis som med ett gymkort).

”Det känns verkligen som om någon hållit oss i handen varje dag under 2 år nu! Små påminnelser i vardagen har gjort att även de gånger man inte kunnat vara så aktiv har man kunnat dra nytta av kunskapen och effekten ändå.”
– Åsa Welinder, Egenföretagare

”Det finns hela tiden något att längta till i programmet utan att det ställer krav eller slukar allt för mycket av ens tid. Man kan själv skruva upp och ner för ambitionsnivån. Lite som ett gymkort.”
– Lotta Andersén Westerlund, entreprenör och färskvaruchef på ICA Malmborgs

”Innehållet har varit så bra och jag har sett fram emot alla aktiviteter varje termin”
– Moa Mitchell, Kommunikatör, HSB Skåne

Köp årskort nu för 349:-/mån

”Efter att ha jobbat non-stop under hela IT-bubblan i New York sprang jag, likt många andra, rakt in i den famösa ”väggen”. Där det tidigare fanns energi, drivkraft och längtan efter ”att göra”, återstod det plötsligt endast trötthet, tunga tankar och längtan efter att ”ha gjort”.

I ett försök att reda ut vad som hänt och hitta vägen framåt började jag hyra in mig på nattklubbar runt om på Manhattan som jag omvandlade till ”urbana lägereldar”. Jag bjöd in vänner, kollegor och kunder till kvällar jag kallade för ”Confessions from a workaholic around the campfire”. Och där i skuggan av IT-bubblan – runt den urbana lägerelden – skrattade, grät och brainstormade vi oss fram till nya hållbara vanor och förhållningssätt.

Idag, nästan 20 år senare, är ämnet tyvärr än mer aktuellt. Därför tänder jag nu nya lägereldar runt om i Sverige. Jag hoppas att få bjuda in just dig i värmen under hösten!”

Trine Grönlund, initiativtagare och lägerledare, Innergi

Hör av dig om du vill starta upp lägereldar i just ditt område.

Allt detta ingår:

Mental träning

.

INNERGI-DEKLARERA

Som ny medlem i Innergi börjar du med att fylla i din Innergi-deklaration och ta del av vår digitala mikrokurs kring mental hållbarhet, neuroscience och styrketräning på insidan. Du lyssnar och tar till dig när det passar dig.

URBANA LÄGERELDSTRÄFFAR

3 ggr om året samlar vi alla innergister kring den urbana lägerelden (ett koncept vi tagit med oss hem från New York). Samtal, erfarenhetsutbyte, konkreta prova-på-övningar och ta-hem-verktyg flätas samman under 1,5 timme i härlig Malmö-miljö. Du väljer själv vilken tid på dagen som passar dig: frukost, lunch eller middag. Grupperna är små och corona-anpassade.

10 MENTALA VERKTYG TRINE GRÖNLUND

Stommen i Innergi utgörs av 10 mentala verktyg som vår grundare Trine har vaskat fram ur år av research, hundratals artiklar, forskning, egna erfarenheter och FNs globala mål för hållbar utveckling. Dessa verktyg erbjuds löpande som små lättsmälta digitala mikrokurser med tillhörande live aktiviteter.

TILLKNUTNA EXPERTER

Till Innergi finns det tillknutna experter inom relevanta områden. Dessa träffar vi antingen live eller i våra webinars. Vi får även möjlighet att köpa deras böcker till rabatterat pris och utifrån dessa starta egna Innergi-cirklar för att diskutera innehållet.

ÖPPEN INNERGI-JOUR

Under hela programmet har samtliga deltagare möjlighet att skriva till Innergi-jouren med specifika vardagsutmaningar som vi kollektivt försöker lösa. Under denna corona-drabbade höst finns även vår grundare Trine Grönlund lite extra tillgänglig för alla er som behöver fylla på med ny innergi.

INNERGI I DIN STAD

Vi försöker att lägga våra Innergi-träffar på lite olika ställen i Malmö så att du får uppleva nya sidor av din närmiljö. Kan vi hjälpa ett nyöppnat café eller nyrenoverat galleri att få in lite bra innergi är det win-win för alla parter. Nya spännande lokal-partners tillkommer löpande. Hör av dig om du har lokal vi kan vara i.

EGEN WEBBTV SHOW

Som ”innergist” har du möjlighet att medverka i vår egen webbTV show: ”Innergi Live”. Tjugo minuters livesändning med lägerledare Trine kring aktuella ämnen inom mental hållbarhet.

FACEBOOKGRUPP SOM GER INNERGI

Mellan våra träffar samlas vi i vår slutna facebookgrupp där vi diskuterar aktuella ämnen, delar erfarenheter, tar del av ny forskning och lär känna varandra bättre.

INNERGI-JOBBA TILLSAMMANS

Ibland kan det vara skönt att komma ifrån kontoret och få lite utifrånperspektiv. 2 gånger om året erbjuder vi en möjlighet att jobba hjärnsmart på utvalda platser i regionen tillsammans med andra innergister. Vi har tidigare jobbat vid poolen på fantastiska Guldsmeden i Köpenhamn, på United Spaces i Malmö och på mysiga Råbylundgård i Lund.

INNERGI-FIKA

”En kopp reflektion” – fika på stan eller digitalt kring specifika mentala verktyg. Under sommartid kompletteras detta med ”Walk, Talk and Think”.

INSPIRERANDE INNERGISTER

I programmet deltar hundratals andra nyfikna innergister (från Lund och Malmö). Ledare, medarbetare, egenföretagare, politiker, forskare…ett helt nytt värdefullt kontaktnät utan för din egen bransch. Under våra lägerträffar ses vi i mindre grupper så du hinner lära känna alla – på så vis träffar du även nya härliga innergister varje gång (om du så önskar).

INNERGI-QUESTS

Möjlighet att under en kort period utforska och fördjupa dig inom nya områden utifrån aktuell forskning, nya mentala verktyg eller intressanta böcker. Ofta i mindre grupper – initierat av innergisterna själva.

HJÄRNFRID

En lyxig portion tystnad, unikt paketerat runt om i din stad.

Ladda ner vår broschyr här

Detta lär vi oss:

”10 mentala verktyg
…för en hållbar värld”

Våra 10 forskningsbaserade verktyg utgör stommen i Innergi och är även vårt bidrag till ”God hälsa och välbefinnande” enligt FNs Globala Mål för Hållbar Utveckling. Vi arbetar just nu med våra tillknutna experter för att vidareutveckla våra verktyg – vissa ändringar kan därför komma att ske inför programstart i höst.

Verktyg 1 lär oss:

Stanna upp och kliva ur autopilot

Konsten att kunna stanna upp, kliva ur autopilot och ta medvetna beslut kring hur du vill leva ditt liv. Förstå hur små justeringar i vardagen kan göra stor skillnad på sikt.

Verktyg 2 lär oss:

Ha hjärnkoll

Öppna upp dig till livslångt lärande kring hur din hjärna och ditt sinne fungerar. Yttre omständigheter påverkar men dikterar inte ditt inre välbefinnande. Lär dig skapa bästa möjliga arbetsmiljön på ditt hjärnkontor och reboota hjärnan när dränerande tankar tagit över. Bli mer medveten kring hur dina tankar och ditt förhållningssätt till livet dikterar hur du upplever din vardag

Verktyg 3 lär oss:

Komma åt ett inre lugn i alla lägen

Oavsett kaoset runt om dig kan du alltid välja lugnet inom dig. Öva upp din ”lugn-kapacitet” och lär dig skilja på “busy” och “busy minded”, att “göra” och att “vara”. Identifiera och skruva ner hjärnans upplevda hot och ha tillit till att med lugnet kommer glädjen…helt av sig själv.

Verktyg 4 lär oss:

Sänka tempot…utan att tappa farten

Ta kontroll över tempot i ditt liv. Få slut på springandet. Kliv ur tidsofferrollen. Stanna upp, iaktta och ifrågasätt. Lär dig justera och optimera hastigheten och börja göra saker och ting i sin rätta takt istället för att göra allt fort. Stå stark i ditt eget unika tempo – där just du presterar och mår på topp – medan du respekterar men inte påverkas av andras.

Verktyg 5 lär oss:

Träna upp våra fokus-muskler varje dag

Få mer gjort – på kortare tid – med mindre ansträngning och bättre resultat! Lär dig sluta ”duttjobba”. Stäng ute allt brus, zooma in och fokusera på en sak i taget. Släpp tankar kring det som varit eller oron inför det som kommer och landa här och nu. Få till ett skarpare och mer alert tillstånd där du ser saker i högre upplösning för att kunna urskilja detaljerna i det komplexa.

Verktyg 6 lär oss:

Stärka vår resiliens (konsten att ”studsa tillbaka”)

Träna upp din återhämtningsförmåga och stå bättre rustad inför livets motgångar. Kliv ur offerollen för att attrahera bättre tankar och lösningar. Anamma ett “growth mindset” och släpp det du ändå inte kan påverka.

Verktyg 7 lär oss:

Föra in mer tystnad, reflektion och pauser i våra liv

Det är inte stressen i sig som gör oss sjuka utan bristen på återhämtning. Lär dig pausa för att förnyas, utvecklas och leva hållbart. Lär dig arbeta som en sprinter som ger järnet i små fokuserade portioner åt gången, för att sedan vila. Öka din kunskap kring risken och ineffektiviteten bakom att ”bara springa på”. Förstå varför flera timmar inte alltid är lika med mera gjort. Få insikt i hur små stunder av återhämtning i vardagen kan förebygga långvarig utmattning och psykosocial ohälsa. Skaffa dig hjärnkoll och förstå hur hjärnan kan optimeras och boostas genom pauser och omstarter för att uppnå ”hjärnfrid”.

Verktyg 8 lär oss:

Hålla koll på vårt ”energi-konto”

Lär dig respektera och lyssna på din kropp så den räcker hela vägen. Lär dig ha koll på din hälso-ekonomi och läsa av löpande kontoutdrag. Förstå varningssignalerna, vad som ger och tar energi i din vardag och hur du stoppar ev. energi-dränage. Ta ansvar för den energi du sprider i din omgivning.

Verktyg 9 lär oss:

Utöva medkänsla med oss själva och andra

Stilla din inre kritiska röst, sätt gränser och våga be om hjälp. Se varje möte (med människor, djur och natur) som en möjlighet att visa empati, vänlighet och medmänsklighet. Lär dig använda ”compassion” som ett strategiskt verktyg till bättre samarbete och relationer.

Verktyg 10 lär oss:

Hitta våra superkrafter…och använda dem

Hitta mening med livet. Hitta ditt purpose…ditt sanna jag…och var så nära det som möjligt i vardagen. Utforska och omfamna dina superkrafter. Förstå varför världen blir så mycket bättre när just du finns i den. Och hur du kan använda dina superkrafter till att göra skillnad i din omgivning.

Köp årskort nu för 349:-/mån

Mentalt hållbara människor:

  • STANNAR UPP i det snabba.
  • TAR MEDVETNA BESLUT i det förhastade.
  • SPRIDER LUGN i det kaotiska.
  • JOBBAR PRODUKTIVT i det pressade.
  • TÄNKER SKARPT i det komplexa.
  • HITTAR FOKUS i det brusiga.
  • TÄNKER KOLLEKTIVT i det jag-centrerade.
  • LEVER HÅLLBART i det ohållbara.

Lägerledare från
Innergi Labbet och iTURN

Bakom initiativet ligger Lundabolaget Innergi Labbet och dess grundare, slow-aktivisten och innergi-spridaren, Trine Grönlund – en passionerad och driven världsmedborgare som bla. bott och jobbat i New York under 12 år som chef inom IT- och reklambranschen. För kunders och egen räkning har hon de senaste 20 åren rest jorden runt för att hitta verktyg och förhållningssätt som hjälper oss alla att prestera och må på topp utifrån vårt bästa, hållbara jag. Idag bor hon i Lund och är en eftertraktad och uppskattad föreläsare och företagskonsult på bägge sidor av sundet och runt om i landet.

”Genom mitt arbete vill jag bidra till ett mer humant och mentalt hållbart arbetsliv…och därmed skapa förutsättningar för en värld med fler engagerade, glada och medvetna medmänniskor och medarbetare. En win-win-win för samhälle, näringsliv och individ”.

Genom ett unikt samarbete med iTURN är det nu möjligt för oss att öppna upp Innergi-programmet även i Malmö. iTURN arbetar för ett hållbart arbetsliv med engagemang i fokus. Genom sina grundare och ett fantastiskt nätverk av konsulter har de sedan 2010 arbetat med alla områden inom ”people and culture management”.

”För att skapa förutsättningar för hållbart ledarskap och medarbetarskap har vi alltid först säkrat engagemang, delaktighet, arbetsglädje och egenansvar i verksamheten. Det är samma filosofi vi nu tar med oss in i Innergi Malmö. Ska bli fantastiskt roligt att göra denna resan tillsammans med alla nya innergister”.

Köp årskort nu för 349:-/mån

Den här extra drivkraften i vardagen

”Inspirerande program som hjälpt mig hitta den här extra drivkraften i vardagen. Massor med handfasta råd och tips inom olika områden. Hjälp att vända jobbiga situationer till någonting positivt, något som jag har försökt att ta vidare till mitt team. Du behöver bara ha ett par timmar över i kvartalet till detta, mer tar det inte. Och då träffar man andra människor, som jobbar i liknande situationer men i helt olika roller, så man kan utbyta erfarenheter, få inspiration och tips som stärker en i sin roll både privat och på jobbet”.

Staffan Göransson
Projektledare, Axis Communications

En lång härlig resa i dig själv

“Innergi programmet är en lång härlig resa i dig själv, tillsammans med andra. Det har varit fantastiskt spännande att gå alla de här småkurserna. Har hjälpt mig att i vissa situationer tänka till på ett annat sätt, analysera saker annorlunda, hämta mer kraft inom mig själv…i kombination med andra saker jag har utforskat har jag massor av bra verktyg för att hitta balans. Det som är så bra är att det pågår under så pass lång tid och i små doser som man kan ta till sig när man kan och vill”.

Anette OrheimKommunikationschef, Medicon Village

Ett toppenbra ledarskapsprogram

“Med stor värme och äkthet skulle jag vilja säga att detta programmet ger någonting till varje individ och varje organisation som deltar. Ett fantastiskt program. Högst levande. Med Trine och gästföreläsare. Här får man energikickar, vi lär oss att titta inåt i oss själva, utåt mot omvärlden och framåt, mycket mycket bra. Det är väldigt mycket inspiration, energi och framförallt ny kunskap. Programmet har gett så mycket som jag som konsult nu kan ge tillbaka i mina uppdrag”.

Suzanne Ilien
Grundare, Se Möjligheterna

Forskningsbaserad teori och praktik

“Innergi-programmet har varit ett fantastiskt program. Nätverket av människor från flera olika företag har lärt oss att prata med varandra och inse att det är väldigt många som går och funderar på de här frågorna. Vi har inspirerats till att tänka annorlunda. Jag har till exempel tittat på nya sätt att jobba mer mentalt hållbart. Innan kunde jag i en pressad period jobba på, förbi trötthet, och känna mig stressad av att ta en paus mitt i. Nu testar jag att pausa ändå, med minst lika goda resultat. Jag har förstått att genom att ta en liten paus ibland eller genom att göra någonting annat så blir jag faktiskt mer produktiv, får bättre resultat och har mycket mer energi. Jag har även börjat jobba på att hålla fokus och vara uppmärksam på hur de runt omkring mig har det. Vi pratar mycket om just förmågan att fokusera i den arbetsmiljö som finns idag och hur man kan bli bättre på det. Jag är ju ingenjör, så det är inte alltid jag tar till mig den här typen av information men Innergi har lyckats ge mig kunskap genom forskningsbaserad teori och praktik och det tycker jag varit bra”.

Maiko Karlsson
Senior Mechanical Lead Engineer, Axis Communications

Nyttigt och spännande program

“Jag rekommenderar Innergi-programmet till alla mina kollegor och vänner! Ge dig själv en chans att hitta din inre balans. Innergi har gett mig jättemånga idéer kring hur jag själv kan jobba mer mentalt hållbart i vardagen men också hur jag kan coacha mina kollegor till att göra det. Försöker uppmuntra dem till att inte bara köra på och gå in i sin egen värld för då tappar de fokus och presterar inte lika bra. Idag stannar jag själv upp mer, tänker till, tar de där små pauserna, samlar fokus, hittar balansen. Det är värdefull information som jag fått från Trine som jag använder varje dag”.

Dilara Rustamova
Hotellchefsfru, Grand Hotel, Hotell Lundia, Hotell Finn

Jag har gått på alla träffar

“Innergi har gjort mig bättre på att sätta ord på känslor och problem jag stöter på. Jag har fått många tips och trix, mycket att reflektera över och fundera på…finns så mycket som jag fått lära mig som jag inte vetat innan. Eftersom jag är chef så försöker jag nu att använda den kunskapen och ge den vidare till de i min grupp”.

Jenny Abrahamsson
Engineering Manager, Axis Communications

Ger så mycket mer energi än det tar

“Att gå på Innergi-träffarna ger mycket mer energi än det tar. Trine är expert på att leverera så det aldrig känns krävande eller jobbigt. Man får med sig små, korta och enkla tips hem för vardagen, som man kan börja använda direkt”.

Molly Löfqvist
Head of Communications, Mobile Heights

Nyttigt och spännande program

“Ny kunskap men även saker som man kanske redan visste som det är bra att bli påmind om. Småtips att lägga i verktygslådan som man kan använda när det känns lite stressigt. Har nog gjort mig till en lite lugnare chef”.

Fredrik Bjärenlöv
Avdelningschef, Axis Communications

Innergi lär dig att träna det mentala

“Innergi-programmet tar inte tid utan ger tid…den lilla tiden du engagerar dig får du tillbaka så mycket. Man tränar ju oftast fysiskt, men Innergi lär dig att träna det mentala. Hur får man vardagen att fungera och gå ihop. Värdefulla knep och nycklar till att gå vidare. Små justeringar varje dag som ger dig stora förändringar på sikt”.

Anette Erlandsson
Volvo Cars

Hjälper dig hitta rätt i ditt liv

“Jag skulle rekommendera det här programmet till de som känner att de är fast i ekorrhjulet, känner sig stressade, kanske har svårt att sova. Innergi tvingar dig att ta en paus, träffa andra människor och få lite nya tankar. Det hjälper dig att tweaka lite grann för att hitta rätt i ditt liv”.

Anonym

Jag tycker alla ska ta chansen att gå

“Jag har fått väldigt god förståelse både för min egen och arbetsplatsens mentala hållbarhet. Innergi har inspirerat mig att sprida budskapet kring den mentala hälsan vidare till mina kollegor genom olika workshops på min arbetsplats! Jag tycker alla som har möjlighet att gå Innergi-programmet ska ta chansen! Grattis”.

Malin Klintefjord
Testingenjör, Axis Communications

En liten fristad…där man kan utvecklas

“Jag skulle beskriva Innergi som en “lunga”, en möjlighet, en liten fristad, en plats där man kan utvecklas. Har varit väldigt kul att varenda gång träffa olika människor, blir väldigt spontant och berikande. Jag träffar oftast bara bransch-människor och då diskuterar man ungefär likvärdiga problem tillsammans med likasinnade. Genom Innergi har jag träffat rektorer, doktorer, ingenjörer och forskare…och vi sitter och pratar som människor inte som titlar. Jag har dessutom fått uppleva nya sidor av Lund längs vägen vilket har varit väldigt givande. Är du tveksam så prova! Helt säker på du kommer ändra dig. Åt det positiva hållet”.

Christian WesteHotellchef, Hotell Lundia och Hotell Finn

Har gett mig ett annat perspektiv på saker och ting

“Jag kan absolut rekommendera Innergi! Det har gett mig en fantastisk möjlighet till eftertanke och till att nätverka med andra som har samma tankebanor som en själv. Många gånger krävs det att det händer någonting dramatiskt i ens liv för att man ska börja reflektera. Det här är ett sätt att föregå det och istället ta kontroll och göra de förändringar som man vill göra. Det har gett mig ett annat perspektiv på saker och ting och nog hjälpt mig att “slow down” lite grann. Om du är seriös i din strävan efter att få till stånd en förändring och göra ännu mer utav ditt liv då ska du ta chansen och anmäla dig till Innergi-programmet”.

Ann-Louise Tidell fd Konsultchef, Previa

Mental hållbarhet är en förutsättning för hållbar utveckling

Enligt Världshälsoorganisationen är psykiskt ohälsa ett av de snabbast växande hoten mot folkhälsan. FN uppmanar därför till ökad förståelse kring den mentala hälsan och säger även att detta inte bara är ett mål i sig utan en förutsättning för hållbar utveckling överlag. Mår vi inte bra varken kan eller orkar vi engagera oss i den värld vi lever i. Genom vårt arbete vill vi bidraga till att säkerställa ett hälsosamma liv och främja välbefinnande för alla enligt Agenda 2030 och FNs Globala Mål för Hållbar Utveckling.

”Mental health is defined as a state of well-being
in which every individual realizes his or her own potential,
can cope with the normal stresses of life,
can work productively and fruitfully,
and is able to make a contribution to his or her community.”

– World Health Organisation (WHO)

Prova Innergi gratis i höst-

Just nu kan du prova hela höstens specialinsatta program gratis.
I väntan på att vi kan umgås under lite mer normala förhållanden har vi satt in ett extra innergi-påfyllande bonusprogram under hösten. Ett härligt smakprov på vad Innergi kan erbjuda dig framöver!

Se hela programmet här

Köp ditt 2021 årskort nu!
349:-/månaden

Köp ditt årskort till ditt mentala gym 2021 nu – med start Januari
Innergi kostar 4049 kr/år (inkl. moms). Du kan välja att utnyttja ditt friskvårdsbidrag för 2020 för att täcka kostnaderna för programmet (Skatteverkets friskvårdskategorier: ”mental träning”, ”mental coachning”, ”mental träning för stresshantering”). Du kan avbryta ditt årskort upp till 7 dgr efter du fått ditt startmail – och då få full retur på avgiften. Efter det kan du lämna över din plats till kollega eller annan som önskar delta. Du kan avboka ditt månadsabonnemang när som efter 3 månader.

Köp årskort nu

Företag

Anmäl era ledare och medarbetare nu
Innergi riktar sig till såväl ledare som medarbetare från alla branscher. Tidigare deltagare har kommit från både näringslivet, det offentliga och akademin. Programmet är en nyckelfärdig lösning för alla verksamheter som vill komma igång med (komma ikapp med?) det viktiga arbetet att skapa en mer human och mentalt hållbar företagskultur. Det kan komplettera ert existerande arbete kring kompetensutveckling, arbetsmiljö- och friskvårdsfrågor och social hållbarhet. Det kan även vara ett nytt innovativ tillskott till ert förmånspaket. Anmäl hela företaget, avdelningen, ledningsgruppen eller utvalda innergi-ambassadörer. Kom ihåg att medarbetarna kan välja att utnyttja sitt friskvårdsbidrag.

För dig som egenföretagare:
Som egenföretagare arbetar man ofta mycket ensam. Under den rådande pandemin tror vi att det är viktigare än någonsin att vi istället står samman. Låt Innergi-programmet och innergister från alla möjliga företag och branscher bli dina nya ”mentala kollegor”. Någon att luta dig mot, bolla idéer med, som ser dig och plockar upp dig när tankarna drar iväg åt fel håll. Kontakter knyts, vänskap skapas, kunskap förmedlas. Ett härligt sätt att transformeras tillsammans med andra genom nyvunnen mental styrka, insikter och visioner.

Mer info för dig som arbetsigivare

Kontakta oss

Hör av dig om du har frågor eller funderingar kring programmet och upplägget – vi ser fram emot att få berätta mer. Du når oss lättast via mail till att börja med.

Kontakta oss

Frågor och svar

Kan jag anmäla mig som privatperson?

Självklart går det även bra att anmäla sig som privatperson. Många tidigare deltagare har gjort så och därmed öppnat upp till en helt ny värld av kunskap och kontakter. Du kan välja att utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att täcka kostnaderna för programmet (Skatteverkets friskvårdskategorier: ”mental träning”, ”mental coachning”, ”mental träning för stresshantering”.

Vem kan anmäla sig?

Alla som vill utforska vägen till en roligare och mer mentalt hållbar vardag tillsammans med (o)liksinnade från just din stad. Du som vill levla, uppgradera ditt mentala operativsystem. Du som vill kunna prestera och må på topp i vardagen. Som vill sänka tempot i vardagen…utan att tappa farten. Ledare och medarbetare. Hela verksamheten. Ledningsgruppen. Arbetslaget. Föreningen. Bokklubben. Du som egenföretagare. Du som serie-entreprenör. Du som är forskare. Du som är marknadschef. Du som jobbar på en bank. Du som jobbar på en kommun. Du som är mittemellan livets olika kapitel. Alla är välkomna!

Covid-19 anpassning?

Vi anpassar oss givetvis efter rådande Covid-19 restriktioner. Alla träffar sker online tills vi kan ses igen i mindre grupper, gärna utomhus när det går. Skulle vi behöva senarelägga våra fysiska träffar hämtar vi ikapp dem i det nya året. De ersätts då med extrainsatt ”bonus” program som håller oss marinerade tills vi kan ses.

Var kommer allt detta att äga rum?

Online och runt omkring i Lund och Malmö när det är möjligt. Ibland på ett nyöppnat café eller restaurang eller på våra Innergi-hubbar runt om i staden. En del av upplevelsen är just att upptäcka staden tillsammans från nya vinklar.

Engelsktalande?

I dagsläget erbjuds programmet på svenska men vi har möjlighet att anpassa oss till engelsktalande om det finns intresse för detta från en större grupp deltagare.

Prova Innergi för 349:-/mån

Mer om Innergi Malmö

Gilla vår facebookgrupp för löpande information

Till vår facebookgrupp

Kontakta oss om du har frågor så berättar vi mer!

Maila oss

Kolla även in vårt 2-åriga mentala gym i Lund

Innergi Lund