Innergi i ditt projekt

Bra innergi i ditt projekt

Bra innergi kan appliceras till de flesta projekt och branscher. Hittills har vi jobbat med allt ifrån bygg-, konsult-, retail- och energibranschen till utveckling av nya SLOW-hotell och kontorsbyggnader där välbefinnandet sitter i väggarna.

Vill du sprida bra innergi i ditt projekt?

Många väljer att ta in Trine Grönlund som moderator i diverse projekt för att sprida bra innergi från scenen och i själva program-utvecklingen. Hon är känd för att vara en karismatisk, påläst och engagerad moderator som har en förmåga att få alla att känna sig trygga på scenen. Hon har lett nästan samtliga stora näringslivsevent i Öresundsregionen, på såväl den svenska som den danska sidan. Vare sig det är avancerade paneldebatter eller djupgående intervjuer, 5000 förväntansfulla kunder eller ett hundratal entusiastiska entreprenörer, lyckas hon alltid skapa en personlig stämning omkring sig. Hon är en mästare på att kombinera business med feelgood och hon har en förmåga att alltid locka fram såväl fakta som de mjuka värdena och människorna bakom affärsfasaden. Hon modererar, programleder och föreläser lika bekvämt på engelska, svenska och danska.

Om Trine Grönlund

Trine Grönlund är en högpresterande, passionerad världsmedborgare som bla. bott och jobbat i Paris, Berlin, London och New York där hon efter avslutade studier också arbetade 12 år som chef inom IT- och reklambranschen. För kunders och egen räkning har hon de senaste 15 åren rest jorden runt för att hitta verktyg och förhållningssätt som hjälper oss att prestera och må på topp utifrån vårt bästa, hållbara jag.

2008 startade Trine webbTV-förlaget ZenTV som gav ut digitala produkter inom personlig utveckling.

2013 initierade Trine ”Go Slow”-projektet där hon tillsammans med likasinnade bekämpar tidsfattigdomen i västvärlden genom företagsprogram, föreläsningar och nätbaserade kurser.

2015 lanserade Trine det EQ-baserade ledar- och medarbetarprogrammet ”Innergi på jobbet” som hjälper verksamheter att skapa en mer human och hälsosam företagskultur. Mer om ”Innergi på jobbet” här.

Idag är hon en eftertraktad och uppskattad föreläsare, företagskonsult och moderator som har suttit med i åtskilliga styrelser och advisory boards. Hon tänker ständigt ”outside the box”, gör allt med 100% passion och älskar extraordinära projekt som förändrar den värld vi lever i.

”Min vision är att ge moderna, högpresterande, ambitiösa människor de verktyg de behöver för att kunna göra underverk i sitt arbete och ändå har energi över till sig själva, nära och kära och den värld vi lever i.” / Trine

Sagt om Trine som moderator

Under mina drygt 20 år inom mötesindustrin har jag under ett fåtal tillfällen hittat en moderator som har det där som inte egentligen går att beskriva utan som måste upplevas. Så var det första gången jag anlitade Trine. Hon är oerhört kompetent, noggrann i sina förberedelser och lätt att samarbeta med. Hennes främsta egenskap är den värme hon skapar som moderator. Jag kan varmt rekommendera Trine till er som behöver någon för att leda era möten.
– Micke Darmell, mötesevangelist med 25 år i branschen. www.gr8meetings.se

“Kære Trine, jeg vil gerne sige dig en meget stor tak for din formidable indsats igår! Jeg vidste jo godt i forvejen at du er super-proff udi moderator-gerningen. Men hvad jeg ikke vidste at vi fik med i købet, var din store indlevelse og engagement og ikke mindst forståelse for et lidt kompliceret konference-arrangement, med mange kokke, med mange forventninger. Også den kunst mestrer du: at skabe ro og skabe en frydefuld stemning. Også når der ind imellem kan opstå stress eller nerver! Fornemt tourneret, Trine. Sender en meget stor og varm tak påvegne også af Niels og det øvrige hold af arrangører og vandbærere.”
– Louise

Vill bara framföra att jag tyckte du var en strålande moderator! – Christer Björkman, Eurovision Song Contest

Du är grym Trine! Så självklar på scenen! Å så äkta! – Stella Haglund, COO Nämndemansgården

“Vi pratade ikväll om vilken bra moderator du är! Du fångar upp ämnen från föredragen och ställer frågor till den som pratat på ett sätt som engagerar både publik och talare. Och gör trevligt personliga inspel. Tack för din del av en bra eftermiddag!”
– Maria

“Vad bra DU var där på scen. Vilken närvaro, värme och engagemang. Wow! Tack för en superinspirerande eftermiddag.”
– Nina

“Tack Trine! Verkligen hög kvalitet på hela eventet. Djup, skärpa, känslor och humor. Särkilt intressant med intervjun du gjorde med Natasha, väcker många tankar och reslust.”
– Lena

“Kan berätta att du fick topscore på utvärderingen. Publiken såväl som kunden var supernöjda med din insats, din personlighet och din värme.”
– Cecilia

“Du reste hela aftonen till en internationell nivå. Du har fått eloger från många håll. Fortsätter du på det sättet är du snart världsberömd….”
– Thomas

“Stort tack för att du var moderator på vårt Öresundsseminarium! Du skötte det galant, och jag tycker det blev ett riktigt spännande seminarium – och det hörde jag många andra säga också!”
– Eskil

“Du var bare så god … Dit engagement, humør og humor er bare utroligt smittende. Og nu ved du så også en masse om strukturbiologi…Håber vi snart finder en ny anledning til at arbejde sammen”
– Stig

Tidigare moderatoruppdrag

Öresund Business Meeting 5 år i rad (5 events/år)
Friends of Exectutives 3 år på rad (6 events/år)
Region Skånes Kulturparlament
Medicon Valley Alliance Annual Meeting (Köpenhamn)
Stora Styrelsedagen (Akvariet)
Öresundstinget (Dansk Design Center, Köpenhamn)
SOS Barnbyar “Affärs-Aktivisten” seminarium (Malmö)
Almedalen 2013, 2014 och 2015 (Husets moderator – Öresundshuset)
Interregional Utveckling Öresund-Kattegatt-Skagerrak (Mogens Dahl Koncerthus – Köpenhamn)
E.On Eprize Seminarium (Malmö, Göteborg och Norrköping)
Öresundsmetro Konferens (Köpenhamn)
Nordisk Infrastrukturkonferens 2013 (Helsingborg)
Svenskt Näringsliv (Mest Företagsamma Skåning Award)
Malmö Gulddagen 2 år i rad (Slagthuset)
Syd Total 10 års jubileum (Malmö Arena)
Anotos Partnerdag

Näringslivsdagen Helsingborg
Handelsdag Landskrona
Nätverket Göran (Palladium + Luftkastellet)
Näringslivsdagen Vellinge
Stjärnkväll Vellinge
NEO Projektet (Köpenhamn)
Första Spadtaget Kongress- och Koncerthuset Malmö (med Ilmar Reepalu)
Öppning av Emporia Köpcentrum (med Ilmar Reepalu)
TITAs Slutkonferens (ESS och MAX IV)
Øresundsbrokonsortiets frukostmöten (Malmö och Köpenhamn)
Mötesplats Skåne (Regionshuset Malmö)
Region Skåne (Internkonferens)
Tourism Skånes Inspirationskväll (Parkhus 11 – Köpenhamn)
Lomma Näringslivsgala
Helsingborgs Marknadsförening