Innergi Malmö

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG

I januari öppnar vi äntligen upp vårt nya mentala gym. Om du inte redan utnyttjat ditt friskvårdsbidrag så passa på att köp vårt årskort nu.

Välkommen till Innergi

DITT NYA MENTALA GYM…ONLINE OCH I DIN STAD

Innergi erbjuder dig en helt unik möjlighet att styrketräna din insida. Med forskningsbaserade verktyg tränar vi upp din förmåga att stå mentalt stark i vardagen för att kunna prestera och må på topp utan att dräneras.

Genom online lärarledda mikrokurser, reportage, webbTV-shower, bokcirklar, lägereldsträffar, m.m. lär vi dig bättre förstå, hantera och ta ansvar för din mentala hållbarhet (precis som du gör för din fysiska). Allt tillsammans med ett kraftfullt nätverk av andra innergister ifrån din stad och resten av landet.

Early Bird Erbjudande 349:-/mån

Små träningspass i vardagen

Upplägget bygger på en beprövad och vinnande förändringsprocess där små påminnelser i vardagen, via olika kanaler, över en längre tid, tillsammans med en växande ”tribe”, skapar helt nya möjligheter för dig att växla upp och komma åt ditt bästa potentiella jag.

Över trehundra ledare och medarbetare från fyrtio olika företag har redan uppgraderat sina mentala operativsystem tillsammans med Innergi för att stå starkare och mer hjärnsmarta i vardagen. Nu är det din tur!

”Det finns hela tiden något att längta till i programmet utan att det ställer krav eller slukar allt för mycket av ens tid. Man kan själv skruva upp och ner för ambitionsnivån. Lite som ett gymkort.”
– Lotta Andersén Westerlund, entreprenör och färskvaruchef på ICA Malmborgs

”Innehållet har varit så bra och jag har sett fram emot alla aktiviteter varje termin”
– Moa Mitchell, Kommunikatör, HSB Skåne

Early Bird Erbjudande 349:-/mån

Några ord från vår grundare

”Efter att ha jobbat non-stop under hela IT-bubblan i New York sprang jag, likt många andra, rakt in i den famösa ”väggen”. Där det tidigare fanns energi, drivkraft och längtan efter ”att göra”, återstod det plötsligt endast trötthet, tunga tankar och längtan efter att ”ha gjort”.

I ett försök att reda ut vad som hänt och hitta vägen framåt började jag hyra in mig på nattklubbar runt om på Manhattan som jag omvandlade till ”urbana lägereldar”. Jag bjöd in vänner, kollegor och kunder till kvällar jag kallade för ”Confessions from a workaholic around the campfire”. Och där i skuggan av IT-bubblan – runt den urbana lägerelden – skrattade, grät och brainstormade vi oss fram till nya hållbara vanor och förhållningssätt.

Idag, nästan 20 år senare, är ämnet tyvärr än mer aktuellt. Därför tänder jag nu nya lägereldar runt om i Sverige och online. Jag hoppas att få hälsa just dig välkommen in i värmen framöver.”

Trine Grönlund, Vd och grundare, Innergi

Vad gör man på ett mentalt gym?

.

Uppgraderar sitt mentala operativsystem

STARTPAKET: Som ny medlem i Innergi börjar du med att ta del av vårt härliga startpaket kring mental hållbarhet, neuroscience och styrketräning på insidan.

Hänger runt den digitala lägerelden

LÄGERELDAR: Åtta gånger om året samlar vi alla innergister kring den digitala lägerelden (ett koncept vi tagit med oss hem från New York). 40 minuters återhämtning, samtal, reflektion och erfarenhetsutbyte utifrån ett specifikt tema relaterat till mental hållbarhet.

Fyller på med nya mentala verktyg

MIKROKURSER: 3-4 gånger om året lär vi oss nya forskningsbaserade mentala verktyg. Mikrokursen introduceras och kickas igång via live-sändning med innergi-instruktören. Efter detta får du tillgång till utbildningsvideos, ladda-ner-övningar, forskning, YouTube-klipp och boktips i små pedagogiska mikrosteg. Du genomför kursen i precis den takt du önskar. Ca 2 månader efter start samlar instruktören alla igen online för att summera och dela erfarenheter.

Tar emot hjälp när det skaver

INNERGI-JOUREN: Under hela programmet har samtliga innergister möjlighet att skriva till Innergi-jouren med specifika vardagsutmaningar som vi sen kollektivt försöker lösa. Under denna corona-drabbade tid finns även vår grundare Trine Grönlund lite extra tillgänglig för alla er som behöver fylla på med ny innergi.

Träffar andra innergister på stan

POPUP-LÄGERELDAR: När tillfället ges försöker vi att bjuda in till popup-lägereldar eller andra aktiviteter – live i din stad (till en början i Lund och Malmö). Detta får växa fram över tid och bli en härlig bonus till ditt medlemskap när det väl sker. Värdar för våra träffar är våra partners, sponsorer eller kanske du? Hör av dig om du vill starta popupp lägereldar i just ditt område.

Medverkar i egen webbTV-show

INNERGI-TV: Som innergist har du möjlighet att medverka i vår egen webbTV show, Innergi Live, som vi sänder ca 6 ggr om året. Tjugo minuters livesändning med Trine, gäster och innergister kring aktuella ämnen inom mental hållbarhet.

Nerdar ner sig med experter

GÄSTWEBINARS: Ett par gånger om året bjuder vi in till gästföreläsning med ledande experter och inspiratörer inom relevanta områden.

Hänger med (o)liksinnade online

INNERGI COMMUNITY: Mellan våra träffar samlar vi alla innergister i vår slutna facebookgrupp där vi diskuterar aktuella ämnen, delar erfarenheter, tar del av ny forskning och lär känna varandra bättre. En möjlighet att utvecklas tillsammans med människor utanför din vanliga sfär.

Lär sig jobba hjärnsmart

INNERGI-JOBBA: 6-8 ggr om året utkommer vi med inspirerande case stories kring hur du kan jobba mer hjärnsmart och därmed få mera gjort, på kortare tid, med mindre ansträngning och bättre kvalitet.

Utforskar våra olika Innergi-rum

INNERGI-BIBLIOTEKET: I dessa rum fyller vi på med all träning vi har gått igenom så att du enkelt kan gå tillbaka och återuppliva kunskapen. Till en början är det kanske lite tomt men sakta men säkert bygger vi upp vårt bibliotek.

Går med i en Innergi-cirkel

INNERGI-CIRKEL: Möjlighet att tillsammans med andra innergister fördjupa dig i ny bok/forskning/TedTalk. Ofta i mindre grupper. Lärarledd in- och utcheckning. Kan även initieras av innergisterna själva.

Early Bird Erbjudande

INNERGI ÖPPNAR DEN 24 JANUARI 2021

Köp ditt årskort innan vi öppnar – spara 450:-
Du kan just nu välja att bli medlem för 349 kr/månaden eller köpa årskort för 4049 kr (3239 kr exkl. moms). Tänk på att du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att täcka kostnaderna.

Ansök om medlemskap

Frågor och svar

Är all träning online?

Vårt tidigare upplägg byggde på en mix av online undervisning och fysiska träffar. På grund av den rådande pandemin har vi tänkt om och hittat nya innovativa möjligheter att träna online fast med samma goa känsla av personlig gemenskap och engagerade ledare. Utifrån nya roliga tekniska plattformar skapar vi förutsättningar för spontana samtal kring lägerelden och inspirerande undervisning…i sann innergi-anda. Vi har dessutom ambitioner om att addera löpande popup aktiviteter runt om i landet tillsammans med våra partners och dig som innergist (till en början i Lund och Malmö).

Vem kan anmäla sig?

Alla som vill utforska vägen till en roligare och mer mentalt hållbar vardag tillsammans med (o)liksinnade från hela landet. Du som vill växla upp genom att uppgradera ditt mentala operativsystem. Du som vill kunna prestera och må på topp i vardagen. Som vill sänka tempot…utan att tappa farten. Ledare och medarbetare. Hela verksamheten. Ledningsgruppen. Arbetslaget. Föreningen. Bokklubben. Du som egenföretagare. Du som serie-entreprenör. Du som är forskare. Du som är marknadschef. Du som jobbar på en bank. Du som jobbar inom det offentliga. Du som är mittemellan livets olika kapitel. Alla är välkomna!

Engelsktalande?

I dagsläget erbjuds programmet enbart på svenska men vår ambition är att anpassa oss till engelsktalande innergister om det finns intresse för detta från en större grupp. Maila oss ditt intresse här

Kan vi som företag anmäla våra medarbetare?

Självklart! Innergi riktar sig till såväl ledare som medarbetare från alla branscher. Tidigare deltagare har kommit från både näringslivet, det offentliga och akademin. Programmet är en nyckelfärdig lösning för alla verksamheter som vill komma igång med (komma ikapp med?) det viktiga arbetet att skapa en mer human och mentalt hållbar företagskultur. Det kan komplettera ert existerande arbete kring kompetensutveckling, arbetsmiljö- och friskvårdsfrågor och social hållbarhet. Det kan även vara ett nytt innovativ tillskott till ert förmånspaket. Anmäl hela företaget, avdelningen, ledningsgruppen eller utvalda innergi-ambassadörer. Kom ihåg att medarbetarna kan välja att utnyttja sitt friskvårdsbidrag. Mer information till dig som arbetsgivare här

Är detta något för oss egenföretagare?

Det hoppas vi! Som egenföretagare arbetar man ofta mycket ensam. Under den rådande pandemin tror vi att det är viktigare än någonsin att vi istället står samman. Låt Innergi-programmet och innergister från alla möjliga företag och branscher bli dina nya ”mentala kollegor”. Någon att luta dig mot, bolla idéer med, som ser dig och plockar upp dig när tankarna drar iväg åt fel håll. Kontakter knyts, vänskap skapas, kunskap förmedlas. Ett härligt sätt att transformeras tillsammans med andra genom nyvunnen mental styrka, insikter och visioner.

Early Bird Erbjudande 349:-/mån

Innergi i samarbete med iTURN

Bakom initiativet ligger Lundabolaget Innergi Labbet och dess grundare, slow-aktivisten och innergi-spridaren, Trine Grönlund – en passionerad och driven världsmedborgare som bla. bott och jobbat i New York under 12 år som chef inom IT- och reklambranschen. För kunders och egen räkning har hon de senaste 20 åren rest jorden runt för att hitta verktyg och förhållningssätt som hjälper oss alla att prestera och må på topp utifrån vårt bästa, hållbara jag. Idag bor hon i Lund och är en eftertraktad och uppskattad föreläsare och företagskonsult på bägge sidor av sundet och runt om i landet.

”Genom mitt arbete vill jag bidra till ett mer humant och mentalt hållbart arbetsliv…och därmed skapa förutsättningar för en värld med fler engagerade, glada och medvetna medmänniskor och medarbetare. En win-win-win för samhälle, näringsliv och individ”.

Genom ett unikt samarbete med iTURN har vi framöver möjlighet att bjuda in till spontana popup-eldar i Malmö. iTURN arbetar för ett hållbart arbetsliv med engagemang i fokus. Genom sina grundare och ett fantastiskt nätverk av konsulter har de sedan 2010 arbetat med alla områden inom ”people and culture management”.

”För att skapa förutsättningar för hållbart ledarskap och medarbetarskap har vi alltid först säkrat engagemang, delaktighet, arbetsglädje och egenansvar i verksamheten. Det är samma filosofi vi nu tar med oss in i Innergi Malmö. Ska bli fantastiskt roligt att göra denna resan tillsammans med alla innergister”.

Early Bird Erbjudande 349:-/mån